GRABOVSKY KÉZMŰVES TÁBOR – Július 27-31

Gyere el a nyár legszínesebb és legkreatívabb táborába a GRABOVSKY-ba!

Ha már unod az otthon ülést, és a nyarat inkább a barátaid között töltenéd, nálunk a helyed!

Július 27 és 31 között nem csak alkothatsz, hanem egy különleges élményt is szerezhetsz, hiszen minden nap rengeteg szuper dolgot fogunk tanulni és készíteni…melyeket persze haza is vihetsz majd, de nem csak dísznek, hanem a tábor vége után bátran használhatod is majd őket!

A hét végére a GRABOVSKY saját szobrát is elkészítjük majd: ehhez pedig – a környezetvédelem jegyében – csak „hulladékot” használunk majd fel, így például műanyag PET palackot, gumit vagy kartonpapírt.

Hidd el, nálunk csak a képzeleted szab majd határt, mit és hogyan készíts el.

Lássuk a részletes tematikát!

Július 27. (Hétfő): „Ruha” nap

Rögtön az első napon az egyik legizgalmasabb témával kezdünk: batikolunk és ruhát festünk. Készítünk pólót, öko-textil szatyrot vagy kendőt. Ehhez csupán egy dolgot kell majd magaddal hoznod: egy fehér, vagy halvány színű pólót vagy trikót.

A többit majd mi intézzük!

Július 28. (Kedd): „Díszítsük fel a lakást” nap

Készítsd el az otthonotok legszebb díszét te! Anyukád vagy nagymamád hidd el, kíbújik majd a bőréből, ha meglátja a legújabb asztal- vagy ajtódíszét, kopogtatóját. Alapanyagok között szinte mindent megtalálsz majd: például gombot, kagylót vagy terméseket.

Július 29. (Szerda): „Kertészkedjünk!” nap

Adott egy kis kosár, és rengeteg kis pozsgás növény. De hogy lesz ebből egy egész? Mi megmutatjuk, és az alapanyagokat is mi adjuk hozzá, hogy a teraszotok legszebb dísze a te kezeid közül kerüljön ki!

Július 30. (Csütörtök): „Varrjunk, foltozzunk, ragasszunk!” nap

Szeretnél egy titkos, egyedi, kézzel készített naplót; vagy egy kevésbé titkos, de szupermenő füzetet szeptemberre? Esetleg egy új díszt a táskádra? Ezen a napon itt leszünk veled, és segítünk elkészíteni neked. Nyugi, ehhez is mindent biztosítunk majd!

Július 31. (Péntek): „Fessük meg a Mona Lisa-t!” nap

Bizony! Ezen a napon festünk majd! Kicsi vagy nagy kép; színes vagy fekete-fehér; realisztikus vagy absztrakt. Mindegy! Fesd ki magadból, amit csak szeretnél, nekünk biztosan tetszeni fog majd!

A hét minden napján fix pont: a GRABOVSKY szobor készítése!

Ha van otthon felesleges kartonpapírotok, PET palackotok, kupakotok, wc-papír vagy papírtörlő-gurigátok hozzátok be hozzánk, hogy elkészíthessük a szobrot, melynek mérete kb 140 cm lesz.

Jelentkezés és fizetés: az űrlap kitöltése után személyesen a GRABOVSKY irodában (Miskolc, Rákóczi Ferenc utca 13.). Fontos, hogy csak 10 főt tudunk fogadni a tábor résztvevői közé, ezért jelentkezz most, hogy le ne maradj!

Kizárólag a GRABOVSKY irodában személyesen, készpénzben a jelentkezést követő 5 munkanapon belül. Amennyiben a tábor díja nem érkezik meg, jelentkezésed automatikusan törlésre kerül.

Jelentkezési határidő: Július 20.

A tábor ára 39.990 Ft, amely tartalmazza:

  • az anyagköltséget (kivéve a póló/trikó árát a batikoláshoz),
  • napi 3x étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna),
  • az üdítőt és a rágcsát,

A jelentkezés a tábor díjának megfizetését követően lesz érvényes.

The event is finished.

dátum

2020. 07. 27.
Expired!

időpont

Hétfőtől péntekig 08:00-16:20-ig
8:00 am - 4:20 pm

Local Time

  • Timezone: Europe/Budapest
  • Date: 2020. 07. 27.
  • Time: 10:00 am - 6:20 pm

Részvételi díj

39 990
Grabovsky Miskolc

helyszín

Grabovsky Miskolc
Miskolc, Rákóczi u. 13.
kategória
Grabovsky Miskolc

Szervező

Grabovsky Miskolc
Phone
+36 (46) 544 092
Email
iroda@grabovsky.hu
Honlap
https://grabovsky.hu