Megosztás

Ne maradj le a GRABOVSKY híreiről!

Már biztosan értesültél arról, hogy a Facebook olyan változásokat vezet be, amelyek érintik az általad követett tartalmakat. Persze sokan tudjátok azt is, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy a tartalmak továbbra is aktívan megjelenjenek, viszont akadhat aki esetleg lemaradt vagy még nem tette meg a néhány kattintásból álló változtatást. Segítünk néhány lépésben.

ELSŐ LÉPÉS
Először is a Facebook megnyitása után a jobb felső sarokban található legördülő menüből válsaszd ki a „Hírfolyam-beállításokat”.

MÁSODIK LÉPÉS
Az itt felugró ablakban pedig válaszd ki „Az elsőként megjelenők beállítása” menüpontot.

HARMADIK LÉPÉS
Most megjelent az összes ismerősöd, valamint az általad kedvelt mindenféle oldal. Fontos, hogy előfordulhat az, hogy egy ideig csak az ismerőseid fotója jelenik meg, ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a bal oldalon megjelenő menüben kattints arra, hogy „Csak oldalak”. Ezután már könnyű lesz kiválasztanod a GRABOVSKY-t is az elsőként megjelenő tartalmak közé. Az utolsó kattintás pedig a kész gomb.

EGYÉB LEHETŐSÉG

A GRABOVSKY Facebook-oldalán a „Követed” gombra kattintva a legördülő menüből válaszd ki azt, hogy „Megjelenés elsőként”.

Ezekkel a beállításokkal elérheted, hogy híreink, akcióink, képzéseink vagy rendezvényeink minden alkalommal megjelenjenek a hírfolyamodban. Jó hír, hogy csak egyszer kell ezt a pár kattintást elvégezned.

További szép napot kíván Neked a GRABOVSKY csapata!

2018.01.31.

Ha vállalkozóként vagy szabadúszóként szeretnél egy inspiráló, fiatalos környezetben dolgozni, de nem szeretnél fenntartani egy teljes irodát, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatások menüpont alatt azonnal tudsz időpontot foglalni nálunk!