Rendezvényszervezés

  • Csapatépítő

Egyedi csapatépítő élmény Miskolcon! Tartsd nálunk workshopod, értekezleted, ezután szomszédunkban, a Flippergyárban lazíthattok és a vacsorát vagy az ebédet a Creppy Palacsintaház biztosítja különleges ajánlataival.

  • Teljeskörű szervezés

Legyen szó konferenciáról, előadásról, családi napról, mi megszervezzük Neked. Igény szerint lefoglaljuk a külsős helyszínt, előadókat, esetleges szállást, cateringet. Ha szeretnéd, a kommunikációs anyagok elkészítésében is közre működünk.

  • Céges party

Zárt térben vagy kerthelyiségünkben is megszervezzük a céges partyt. Egyeztetjük az előadókat (pl. humorista, zenekar), techinkai szükségeleteket (pl. hangosítás, színpad, fény) és levesszük a szervezés terhét a válladról.

  • Családi rendezvény

Megszervezzük céged családi napját és garantáljuk, hogy a család és a gyerekek is jól fogják érezni magukat. Keress minket bátran és egyeztessük az igényeket.

  • Esküvő

Esküvői helyszínt kerestek és nem szeretnétek túlszervezni? Hozunk kemencét, sütünk pizzát, tudtok koccintani, könyöklőinknél összegyűlnek a barátok és a családtagok. Hozunk nektek fotóst és dj-t is és még a szertartást is megtarthatjátok nálunk! 60 főig nyugodtan keress minket.

  • Workshop

Kiváló trénerekkel van kapcsolatunk, így számos kategóriában tudunk trénert is ajánlani nektek, legyen szó csapatépítésről, kommunikációról, konfliktuskezelésről, időmenedzsmentről vagy vezetőképzésről. Biztosítjuk a helyszínt, a trénert, eszközöket, bekészítést és ebédet is, keress minket!

=>

Ha szeretnéd, levesszük a rendezvényszervezés terhét a válladról. Kérjük, hogy foglald össze a rendezvényed paramétereit (célcsoport, létszám, előadók, catering, fény, hangtechnika stb.), valamint küldd meg telefonszámod és e-mail címed.

=>

Helyszín esetében gondolkozhatunk rendezvényterünkben és kerthelyiségünkben, de akár külsős helyszín is szóba jöhet. Következő lépésként felvesszük veled a kapcsolatot és közösen megálmodjuk a rendezvényed.

=>

Hamarosan keresni fogunk és egyeztetjük a részleteket.

Rendezvényszervezés ajánlatkérés