Rendezvényszervezés

Egyedi csapatépítő élmény Miskolcon! Tartsd nálunk workshopod, értekezleted! A lazítás, vagy étkezés sem akadály! Állunk rendelkezésedre

Legyen szó konferenciáról, előadásról, családi napról, mi megszervezzük Neked. Igény szerint lefoglaljuk a külsős helyszínt, előadókat, esetleges szállást, cateringet. Ha szeretnéd, a kommunikációs anyagok elkészítésében is közre működünk.

Nem csak a tervezésben, a kivitelezésben is számíthatsz ránk. Egyeztetjük az előadókat (pl. humorista, zenekar), techinkai szükségeleteket (pl. hangosítás, színpad, fény) és levesszük a szervezés terhét a válladról.

Megszervezzük céged családi napját és garantáljuk, hogy a család és a gyerekek is jól fogják érezni magukat. Keress minket bátran és egyeztessük az igényeket.

Házassági évforduló, diplomaosztó, születésnap, eljegyzés? Ragaszkodik a megszokotthoz, mégis külső helyszínre vágyik? Önnek csak annyi a dolga, hogy ünnepel! Az előkészületek és „utómunkálatok” terhét is levesszük a válláról.

Kiváló trénerekkel van kapcsolatunk, így számos kategóriában tudunk trénert is ajánlani nektek, legyen szó csapatépítésről, kommunikációról, konfliktuskezelésről, időmenedzsmentről vagy vezetőképzésről. Biztosítjuk a helyszínt, a trénert, eszközöket, bekészítést és ebédet is, keress minket!

=>

Ha szeretnéd, levesszük a rendezvényszervezés terhét a válladról. Kérjük, hogy foglald össze a rendezvényed paramétereit (célcsoport, létszám, előadók, catering, fény, hangtechnika stb.), valamint küldd meg telefonszámod és e-mail címed.

=>

Helyszín esetében gondolkozhatunk rendezvényterünkben és kerthelyiségünkben, de akár külsős helyszín is szóba jöhet. Következő lépésként felvesszük veled a kapcsolatot és közösen megálmodjuk a rendezvényed.

=>

Hamarosan keresni fogunk és egyeztetjük a részleteket.

Rendezvényszervezés ajánlatkérés