Munkaállomás foglalás

!

Nézd meg a naptárunkat, ha nincs kiírva, hogy teltház már foglalhatsz is! Töltsd ki a foglalási űrlapunkat és visszaigazolás után várunk az irodában.

Fontos, hogy csak a részünkről visszaigazolt foglalásokat tekintjük érvényesnek, így kérjük, hogy mindenképpen győződj meg arról, hogy kollégáink megerősítő választ küldtek az automatikus üzeneten felül.

Kérjük, hogy tárgyaló vagy munkaállomás foglalási igényedet legalább 2 munkanappal a kívánt időpont előtt jelezd nekünk, hogy biztosan tudjunk hellyel kínálni.

A fizetés történhet a helyszínen készpénzben, vagy átutalásos számlát állítunk ki részedre. Ha olyan típus vagy, aki szeret biztosra menni, illetve mindent előre elintézni, akkor van lehetőséged előre utalni nekünk, azonban kérjük ezt foglaláskor jelezd.

Ha a foglalást megerősítjük, de nem veszed igénybe a szolgáltatást és nem jelzel nekünk legkésőbb 24 órával előtte, abban az esetben is köteles vagy kifizetni a szolgáltatás díját ezért kérjük, hogy erre figyelj oda.

Munkaállomás foglalás

Nem kell többet saját irodát bérelned horror áron, a GRABOVSKY-ban más vállalkozókkal, szabadúszókkal távmunkában dolgozó emberekkel dolgozhatsz együtt.

Nézd meg a naptárunkat, ha nincs kiírva, hogy teltház már foglalhatsz is! Töltsd ki a foglalási űrlapunkat és visszaigazolás után várunk az irodában.

A GRABOVSKY étkezője az ebédszünetben természetesen használható és minden igényt kielégítően felszerelt. 

Bejelentkezéssel, előre egyeztetett időpontokban a cégek igénye szerint biztosítunk megfelelő számú munkaállomást, valamint amennyiben szükséges tárgyalót is a megbeszélések hatékonyságának érdekében.

Írj nekünk és mi visszahívunk a részletekkel. Röviden: A beszélgetés alkalmával elmondjuk, hogy mire van lehetőség és nyugodtan választhatsz. Az első alkalommal van lehetőség próbanapra, sőt még egy kávéra is a vendégünk vagy! 

Igény esetén nyomtatás, szkennelés és fénymásolás lehetőséget is biztosítunk