Tárgyaló foglalás

Nézd meg a naptárunkat, ha nincs kiírva, hogy teltház már foglalhatsz is! Töltsd ki a foglalási űrlapunkat és visszaigazolás után várunk a tárgyalóban.

Fontos, hogy csak a részünkről visszaigazolt foglalásokat tekintjük érvényesnek, így kérjük, hogy mindenképpen győződj meg arról, hogy kollégáink megerősítő választ küldtek az automatikus üzeneten felül.

Kérjük, hogy tárgyaló vagy munkaállomás foglalási igényedet legalább 2 munkanappal a kívánt időpont előtt jelezd nekünk, hogy biztosan tudjunk hellyel kínálni.

A fizetés történhet a helyszínen készpénzben, vagy átutalásos számlát állítunk ki részedre. Ha olyan típus vagy, aki szeret biztosra menni, illetve mindent előre elintézni, akkor van lehetőséged előre utalni nekünk, azonban kérjük ezt foglaláskor jelezd.

Ha a foglalást megerősítjük, de nem veszed igénybe a szolgáltatást és nem jelzel nekünk legkésőbb 24 órával előtte, abban az esetben is köteles vagy kifizetni a szolgáltatás díját ezért kérjük, hogy erre figyelj oda.

Tárgyaló foglalás

Találkozz ügyfeleiddel a GRABOVSKY tárgyalóiban. Biztosíthatod a diszkrét környezetet, de a kávét, üdítőt is ami elengedhetetlen a fontos megbeszélések alkalmával.

Itt lehetőséged van nem csak tárgyalás lebonyolítására, hanem nagyobb létszámú 10-12 fős megbeszélések, előadások megtartására is.

10-12 fős tárgyalónk kiváló egész napos oktatásokra, workshopokra, nagyobb értekezletek megtartására is.

Bejelentkezéssel, előre egyeztetett időpontokban a cégek igénye szerint biztosítunk megfelelő számú munkaállomást, valamint amennyiben szükséges tárgyalót is a megbeszélések hatékonyságának érdekében.

Amennyiben az előadásodhoz, workshopodhoz szükséged van projektorra, jelezd előre és mi biztosítjuk a zökkenőmentes használatot.

Igény esetén nyomtatás, szkennelés és fénymásolás lehetőséget is biztosítunk