Megosztás

Coworking Neked: Londonból Miskolcra!

Az egyik legrendszeresebb asztalbérlőnkkel beszélgettünk röviden, hogy érzi magát Miskolcon azon belül a GRABOVSKY-ban. Misi egyéni vállalkozóként, nem rég tért haza a szigetországból és már harmadik hónapját kezdi nálunk és azóta 9-6 óráig szigorúan az irodába tölti a mindennapjait. Rendezvény alatt is, ha teheti beköltözik valamelyik tárgyalóba, hiszen a családja után neki a munka áll a legfontosabb helyen.

Mesélj kicsit magadról, mik a legfőbb dolgok amiket tudni kell rólad?

Szoftver fejlesztő vagyok. 8 evet éltem Londonban es most is angol megrendelőknek dolgozok. Nem szeretem a beosztotti poziciót és, hogy  másoknak végezzem a munkát, inkább a saját vállalkozásomban szeretnék dolgozni.

Mit csinálsz, ha nem dolgozol?

A feleségemmel es kislányommal vagyok amikor csak tehetem. A maradék kis időmet tanulással töltöm.

Mióta élsz Miskolcon?

2 hónapja.

Mondj 3 dolgot, miért szeretsz és kevésbé szeretsz Miskolcon lakni?

Amiért szeretek: Szép város és vidék. Nem zsúfolt város, ennek ellenére mindent meg lehet találni.

Amit nem szeretek: Nincs olyan mozi, ami angolul vetítenek filmeket. 30-as táblák Diósgyőrben.

Mivel foglalkozol?

Szoftverfejlesztő vagyok.

Hallottál már ez előtt is a coworking irodákról? Milyen tapasztalataid voltak?

Igen, hallottam. Londonban is elég sokat dolgoztam ilyen irodából. Eddig mindig meg voltam elégedve, ahogy most is a Grabóban (kivéve, amikor nem volt víz, de ez nem a Ti hibátok).

Hol találtál ránk és mi vett rá, hogy kipróbáld a GRABOVSKY-t?

Facebookon. Grabó volt az egyetlen coworking office Miskolcon, amit találtam.

Miért választottad a coworkinget, home office vagy saját iroda helyett?

Mivel én karrierista vagyok és a hobbim is a programozás, így nem tudnám otthon időben lekapcsolni a gépet. Sajnos volt mar olyan par hónapom, amikor reggel 9-tol este 24-ig ültem a gép előtt. Ezt családos emberként már nem tehetem meg. Nekem ebben segít a coworking space. Saját iroda bérlését teljesen feleslegesnek találom egy 1 személyes vállalkozásnak.

Miért ajánlanád másoknak is, hogy próbálják ki a közösségi irodákat?

Jó közösség, olcsó és jó kávé, olcsó havi bérlet. Minden, amire egy vállalkozónak szüksége van ahhoz, hogy dolgozhasson.

2018.05.25.

Ha vállalkozóként vagy szabadúszóként szeretnél egy inspiráló, fiatalos környezetben dolgozni, de nem szeretnél fenntartani egy teljes irodát, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatások menüpont alatt azonnal tudsz időpontot foglalni nálunk!