Megosztás

#FreeGen – Egy előadássorozat a MOST generációjának!

Egy előadássorozat a MOST generációjának. Miről szól a #FreeGen? A MOST generációjának fontos, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret és még fontosabb, hogy jól érezze magát benne. Továbbá fontos számára a motiváció, hogy tudjon inspirálódni, fejlődni, fejlődni, fejlődni, mindeközben pedig pénzt keresni. Mi ebben szeretnénk, hogy segítségetekre legyen a #FreeGen.

Az első lépések

A MOST generációjának fontos, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret és még fontosabb, hogy jól érezze magát benne. Továbbá fontos számára a motiváció, hogy tudjon inspirálódni, fejlődni, fejlődni, fejlődni, mindeközben pedig pénzt keresni.

Mi ebben szeretnénk, hogy segítségetekre legyen a #FreeGen.

Az első lépések

A #FreeGen magába foglal – többek között egy előadássorozatot -, melyre olyan előadókat hívunk /hívtunk meg már az első alkalommal is/, akik kellően motiválnak, valamint hiteles és használható ismeretet adnak át nektek.

Ezen elv mentén a GRABOVSKY közösségi tere február 15-én szinte teljesen megtelt érdeklődőkkel, akik Dallos Zoltántól és Berki Zsolttól (MBMSolvers) videómarketing és instamarketing témában hallgattak meg egy-egy előadást.

Bontsuk ki egy kicsit jobban a témát azok kedvéért, akik lemaradtak az előadásokról!

Dallos Zoltán, a videómarketing szakértője

Ha felkeresitek Zoli honlapját, rengeteg hasznos infóval lehettek gazdagabbak, mind róla és az általa nyújtott szolgáltatásokról, mind pedig a videómarketing elengedhetetlen szerepével egy cég, vagy épp egy személyes márka életében.  

De nézzük címszavakban, mit is emel ki:

  • Egy szó többet ér, mint ezer szó. Egy video pedig többet ér, mint 1,8 millió szó.
  • A videós hirdetések 6x hatékonyabbak az egyéb szöveges és display hirdetéseknél.
  • A videó tökéletes arra, hogy személyes márkát, céges márkát építsünk vele, ezáltal a fogyasztó / vásárló bizalmát megnyerjük, lojalitását növeljük.

– Az elmúlt 15 évben 12 helyen dolgoztam alkalmazottként, 5-25 fős csapatokat vezettem, megfordultam pénzügyi, energetikai, és informatikai szektorokban vezetőként. Az életem részévé vált a marketing és a kommunikáció ezidő alatt. Nem állítom, hogy mindent tudok, de jó eséllyel jártam már olyan helyen, ahova épp tartasz. – mondja el Zoltán a bemutatkozásában.

Kimelete azt is, hogy vállalkozóként nem egyszerű: már nem mondják meg neked, hogy mit csinálj, hiszen önmagad főnöke vagy. Rengeteg kihívással találkozhatsz, melyek leküzdésáben a család és a barátok aggodalmaskodása sokszor cask hátráltat majd.

Zoli kiemeli: erős önismeret és önkontroll szükséges a fejlődéshez, ebben segíteni tud egy mentor, aki gyakorlati tapasztalatokkal, kapcsolatrendszerrel, bátorítással úton tart, segít a nehéz időszakokban, és kihozza belőled a maximumot.

Zoli mostanra a digitalis nomádok táborába sorolja magát, ami azt jelenti, hogy olyan munkát végez amit egy laptoppal a világ bármely pontjáról el tud végezni. Kisvállalatoknak segít üzletfejlesztésben, melynek része a stratégiai marketing, kommunikáció, és a folyamatok fejlesztése, emllett pedig rendezvényeket, workshopokat szervez, mentorál fiatalokat, akik az első lépést tervezik megtenni.

De hallgassátok őt bővebben ahogy erről ad elő a GRABOVSKY-ban : https://www.facebook.com/zoltandallos.business/videos/2173079892715066/

Az este második előadója Berki Zsolt volt az MBM solvers-től, akit már láthattatok a GRABOVSKY-ban előadni, ugyanis nemrég hoztak hozzánk egy hatalmas marketing roadshowt, ahol a saját instagrammról írt könyvüket mutatták be. Nem kisebb nevekkel érkeztek akkor, mint Mándó Milán a minner.hu-tól.

Ez az este meghatározó volt számunkra is, hiszen ott döbbentünk rá, hogy ez az, ami hiányzik Miskolcról, egy motivált és folyamatosan fejlődni akaró vállalkozói közösség, mint amilyen aznap este gyűlt össze. Ott fogalmazódott meg bennünk először a #FreeGen ötlete is. De visszatérve Zsolt előadására, bátran mondhatom, hogy sok újat tudott mondani. A vállalkozások márkaépítéséről beszélt instagramm és közösségi média fókusszal, ami mindenkit érdekel manapság.

Kiemelte az instagram bio fontosságát is, elmondta, hogyan tehetjük letisztulttá és átláthatóvá profilunkat, hogy a látogatónak egyből tiszta legyen mivel is foglalkozunk. Egy példán keresztül levezette, miből áll össze a tökéletes poszt: pl. egy jól elhelyezett üdítő, hogy kíséri végig a napunkat, a reggeli felfrissüléssel és gyönyörű napsütéssel összekapcsolva.

Szó volt továbbá arról is, miként lehet a feed-ünk első látásra megnyerő és tetszetős, valamint hogyan érdemes a insta storykat hatékonyan használni, és hogy mennyire fontos ez manapság.

Munkatársával – Morvai Ádámmal – nem mellesleg a fiúk is Miskolcról indultak és hatalmasat szólt mikor kidobták magyarországon elsőként instagrammról írt könyvüket. A könyv egészen az alapoktól mutatja be az instagram használatát, és lépésről lépésre leírja miként szerezhetsz és építhetsz fel több tízezres követőtábort.

Így a vállalkozóktól a marketingesen át a személyes felhasználóig mindenki hasznos tudással fog gyarapodni.

Nézzetek szét a honlapjukon és csekkoljátok mi mindenre kínálnak megoldást: https://mbmsolvers.com/

Összességében így telt a #FreeGen első felvonása, rengeteg motivált emberrel és hasznos tudással, az előadások végén pedig egy pohár bor mellett vitattuk meg az estén tanultakat. Volt nálunk rengeteg ismerős arc, akik bátrabban kezdeményeztek és léptek oda átbeszélni az este témáit azokhoz, akik még csak először jártak nálunk, így sokan új kapcsolattal távoztak.

Ez az, ami a #FreeGen és a GRABOVSKY igazi célja: összehozni Miskolc vállalkozóit egy nyitott, profi és naprakész közösséggé, ahol az embernek mindig van egy kontakt a telefonjában, akit fel tud hívni, ha elakadt vállalkozásának valamely területén!

Légy te is részese ennek a közösségnek és gyere el a #FreeGen következő előadására!

Kattints és tudj meg többet! -> http://www.grabovsky.hu/-freegen/Következő előadás: 

2019.04.03.

Ha vállalkozóként vagy szabadúszóként szeretnél egy inspiráló, fiatalos környezetben dolgozni, de nem szeretnél fenntartani egy teljes irodát, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatások menüpont alatt azonnal tudsz időpontot foglalni nálunk!