Gyere el a nyár legszínesebb és legkreatívabb táborába a GRABOVSKY-ba!

  • Ha már unod az otthon ülést, és a nyarat inkább a barátaid között töltenéd, nálunk a helyed!
  • Július 27 és 31 között nem csak alkothatsz, hanem egy különleges élményt is szerezhetsz, hiszen minden nap rengeteg szuper dolgot fogunk tanulni és készíteni...melyeket persze haza is vihetsz majd, de nem csak dísznek, hanem a tábor vége után bátran használhatod is majd őket!
  • A hét végére a GRABOVSKY saját szobrát is elkészítjük majd: ehhez pedig – a környezetvédelem jegyében – csak „hulladékot” használunk majd fel, így például műanyag PET palackot, gumit vagy kartonpapírt.

Hidd el, nálunk csak a képzeleted szab majd határt, mit és hogyan készíts el.

Nézzük a részletes tematikát!

Július 27. (Hétfő): „Ruha” nap
Rögtön az első napon az egyik legizgalmasabb témával kezdünk: batikolunk és ruhát festünk. Készítünk pólót, öko-textil szatyrot vagy kendőt. Ehhez csupán egy dolgot kell majd magaddal hoznod: egy fehér, vagy halvány színű pólót vagy trikót.
A többit majd mi intézzük!

Július 28. (Kedd): „Díszítsük fel a lakást” nap
Készítsd el az otthonotok legszebb díszét te! Anyukád vagy nagymamád hidd el, kíbújik majd a bőréből, ha meglátja a legújabb asztal- vagy ajtódíszét, kopogtatóját. Alapanyagok között szinte mindent megtalálsz majd: például gombot, kagylót vagy terméseket.

Július 29. (Szerda): „Kertészkedjünk!” nap
Adott egy kis kosár, és rengeteg kis pozsgás növény. De hogy lesz ebből egy egész? Mi megmutatjuk, és az alapanyagokat is mi adjuk hozzá, hogy a teraszotok legszebb dísze a te kezeid közül kerüljön ki!

Július 30. (Csütörtök): „Varrjunk, foltozzunk, ragasszunk!” nap
Szeretnél egy titkos, egyedi, kézzel készített naplót; vagy egy kevésbé titkos, de szupermenő füzetet szeptemberre? Esetleg egy új díszt a táskádra? Ezen a napon itt leszünk veled, és segítünk elkészíteni neked. Nyugi, ehhez is mindent biztosítunk majd!

Július 31. (Péntek): „Fessük meg a Mona Lisa-t!” nap
Bizony! Ezen a napon festünk majd! Kicsi vagy nagy kép; színes vagy fekete-fehér; realisztikus vagy absztrakt. Mindegy! Fesd ki magadból, amit csak szeretnél, nekünk biztosan tetszeni fog majd!

A hét minden napján fix pont:
a GRABOVSKY szobor készítése!
Ha van otthon felesleges kartonpapírotok, PET palackotok, kupakotok, wc-papír vagy papírtörlő-gurigátok hozzátok be hozzánk, hogy elkészíthessük a szobrot, melynek mérete kb 140 cm lesz. 

Jelentkezés: Kizárólag a GRABOVSKY irodában (3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc utca 13.) személyesen, a jelentkezést követő 5 munkanapon belül. Amennyiben a tábor díja nem érkezik meg, jelentkezésed automatikusan törlésre kerül.

Fontos, hogy csak 10 főt tudunk fogadni a táborban, ezért jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Jelentkezési határidő: Július 20.

A tábor ára 39.990 Ft, amely tartalmazza:

  • a reggelit, az ebédet és az uzsonnát
    (ételérzékenyek, allergiások esetében előzetes egyeztetés után személyre szabott menü igénylehető)
  • az anyagköltséget (kivéve a póló/trikó árát a batikoláshoz),
  • az üdítőt és a rágcsát

Jelentkezési űrlap

×

Table of Contents