Gyere el a nyár legszínesebb és legkreatívabb táborába a GRABOVSKY-ba!

Hidd el, nálunk csak a képzeleted szab majd határt, mit és hogyan készíts el.

Nézzük a részletes tematikát!

Július 27. (Hétfő): „Ruha” nap
Rögtön az első napon az egyik legizgalmasabb témával kezdünk: batikolunk és ruhát festünk. Készítünk pólót, öko-textil szatyrot vagy kendőt. Ehhez csupán egy dolgot kell majd magaddal hoznod: egy fehér, vagy halvány színű pólót vagy trikót.
A többit majd mi intézzük!

Július 28. (Kedd): „Díszítsük fel a lakást” nap
Készítsd el az otthonotok legszebb díszét te! Anyukád vagy nagymamád hidd el, kíbújik majd a bőréből, ha meglátja a legújabb asztal- vagy ajtódíszét, kopogtatóját. Alapanyagok között szinte mindent megtalálsz majd: például gombot, kagylót vagy terméseket.

Július 29. (Szerda): „Kertészkedjünk!” nap
Adott egy kis kosár, és rengeteg kis pozsgás növény. De hogy lesz ebből egy egész? Mi megmutatjuk, és az alapanyagokat is mi adjuk hozzá, hogy a teraszotok legszebb dísze a te kezeid közül kerüljön ki!

Július 30. (Csütörtök): „Varrjunk, foltozzunk, ragasszunk!” nap
Szeretnél egy titkos, egyedi, kézzel készített naplót; vagy egy kevésbé titkos, de szupermenő füzetet szeptemberre? Esetleg egy új díszt a táskádra? Ezen a napon itt leszünk veled, és segítünk elkészíteni neked. Nyugi, ehhez is mindent biztosítunk majd!

Július 31. (Péntek): „Fessük meg a Mona Lisa-t!” nap
Bizony! Ezen a napon festünk majd! Kicsi vagy nagy kép; színes vagy fekete-fehér; realisztikus vagy absztrakt. Mindegy! Fesd ki magadból, amit csak szeretnél, nekünk biztosan tetszeni fog majd!

A hét minden napján fix pont:
a GRABOVSKY szobor készítése!
Ha van otthon felesleges kartonpapírotok, PET palackotok, kupakotok, wc-papír vagy papírtörlő-gurigátok hozzátok be hozzánk, hogy elkészíthessük a szobrot, melynek mérete kb 140 cm lesz. 

Jelentkezés: Kizárólag a GRABOVSKY irodában (3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc utca 13.) személyesen, a jelentkezést követő 5 munkanapon belül. Amennyiben a tábor díja nem érkezik meg, jelentkezésed automatikusan törlésre kerül.

Fontos, hogy csak 10 főt tudunk fogadni a táborban, ezért jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Jelentkezési határidő: Július 20.

A tábor ára 39.990 Ft, amely tartalmazza:

  • a reggelit, az ebédet és az uzsonnát
    (ételérzékenyek, allergiások esetében előzetes egyeztetés után személyre szabott menü igénylehető)
  • az anyagköltséget (kivéve a póló/trikó árát a batikoláshoz),
  • az üdítőt és a rágcsát

Jelentkezési űrlap