Megosztás

Coworking? Közösségi iroda?Munkaállomás? Mit is jelent ez Miskolcon!

Mi az a coworking? Ha nagyon egyszerűen akarunk fogalmazni, egy bérelhető iroda, ahová bárki bemehet bérleti szerződés, valamint hatalmas összegek kifizetése nélkül, és szabadon tudja végezni a munkáját

Az ár alacsony, azonban minden high-tech kütyüvel fel vagyunk szerelve: ha például nyomtatni akarsz, vagy ppt-t szeretnél kivetíteni, azt is könnyedén meg tudod oldani. Akár tárgyalót is bérelhetsz, így a fontosabb megbeszéléseidet egy zárt környezetben tudod lefolytatni. Fiatalos, dinamikus életérzést ad, számos különböző inger érhet, és itt is sokat fejlődhetsz és tanulhatsz. És ami a legfontosabb: ha kapcsolatokat szeretnél építeni, akkor a legjobb helyen jársz.

Jellemzően olyan emberek járnak a közösségi irodákba, akik egyéni vállalkozóként dolgoznak, vagy egy kis vállalkozást indítanak, startup céget irányítanak, vagy szabadúszóként dolgoznak, ezért a munkájuk időben és helyben is rugalmas, irodát nem tudnak vagy nem akarnak bérelni, de szükségük van az infrastruktúrára, és  „munkahelyi légkörre”, amit ezek az irodák kínálnak home office helyett.

Ezért ha ilyen vállalkozásban gondolkodsz, és kiprobálsz egy közösségi irodát, szinte biztos, hogy valamelyik „kollégád” érteni fog, vagy rendelkezik olyan kapcsolatokkal, amiből te is profitálhatsz majd, és segíti leküzdeni a különböző akadályokat. 

GRABOVSKY – Coworking Miskolcon

A Közösségi irodák megállíthatatlanul terjednek Magyarországon is, bár az itthoni munkastílus és a coworking nehezen összeegyeztethetőnek tűnik, a gazdasági helyzet, és a nem túl acélos dolgozói bérek a kisebb városokban is arra sarkalják az embereket, hogy megvalósítsák ötleteiket, és saját vállalkozást indítsanak. A GRABOVSKY egy olyan helyet kínál, ahol a Miskolcon és környéken tevékenykedők összegyűlhetnek, együtt dolgozhatnak, és találkozhatnak egymással.Például, ha már megszületett benned  a nagy ötlet, könnyen lehet hogy itt megtalálod mellé a megfelelő tudást.

Bérelj nálunk munkaállomást és nem csak egy asztalt kapsz egy modern és divatos irodában, hanem egy olyan közösségben végezheted a munkád, ahol különböző szakértelemmel rendelkező emberek ülnek a veled szomszédos asztalnál, és az ebédlőben egy forró cappuchinó mellet megtudjátok beszélni, hogy éppen egy webdisegnerre, éttermi beszállítóra, vagy jogi segítségre van szükséged. Mi a közösséget és kapcsolatépítést  tartjuk a coworking irodák legnagyobb értékének, hiszen rövid működésünk alatt megfordultak már nálunk telemarketinges vállalkozók, programozók, designerek, vállalatijogászok, online marketing szakemberek, de volt itt már étteremvezető is, mert inspiráló környezetre vágyott a szokásos nyüzsi vagy uncsi helyett.

Ha pont egy ilyen helyet keresel, vagy egyszerűen nem tudsz már koncentrálni, mert otthon minden más elveszi a figyelmed, vagy csak elakadtál a munkáddal és inspirációra van szükséged, várunk téged a GRABOVSKY-ban. Próbáld ki te is milyen coworking-elni !

2018.01.30.

Ha vállalkozóként vagy szabadúszóként szeretnél egy inspiráló, fiatalos környezetben dolgozni, de nem szeretnél fenntartani egy teljes irodát, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatások menüpont alatt azonnal tudsz időpontot foglalni nálunk!