Megosztás

GRABOVSKY és a Coworking neked!

Megkérdeztük az egyik munkaállomás bérlőnket, Udvarhelyi Ádámot a Meshwork Digital online marketinggel foglakozó vállalkozás egyik alapítóját, ő miért választotta a szolgáltatásunkat, és miben tud többet számára a GRABOVSKY és a coworking, mint bármely más helyszín, ha munkáról van szó.

Mesélj egy kicsit a Meshwork Digitalról, mivel foglalkoztok, hogyan vágtatok bele?

  1. decemberében Villányi Dániel kollegámmal indítottuk el a Meshwork Digital-t. Több éve mindketten kattintás alapú hirdetések kezelésével kezdtük a pályánkat és hasonló gondolkodásunknak köszönhetően egyből tisztává vált, hogy együtt szeretnénk dolgozni. A Meshwork Digital Google és Facebook hirdetési rendszerek felépítésével, kezelésével és optimalizálásával foglalkozik. Ezen felül nem csak kivitelezéssel foglalkozunk, hanem oktatásokat és képzéseket is tartunk, aminek az első felvonása egy ingyenes AdWords képzésben testesül meg február 9-én. Filozófiánk, az adat alapú mérhető online marketing kivitelezése és terjesztése.

Honnan hallottál a GRABOVSKY-ról?

Egyik baráti beszélgetés alkalmával felmerült, hogy home office-ban dolgozom. Mindenki irigykedett miatta, pedig én pont egy olyan helyet kerestem, ahová el tudok menni dolgozni és pár napig kiszakadni az otthoni környezetből. Egyik barátom egyből kapcsolt és ajánlotta az újonnan nyitott Grabovsky irodát, ami egyből felkeltette az érdeklődésemet. Egyből rá is kerestem a helyre és meg is látogattam egy rendezvény alkalmával. Mivel munkám során elég sokszor ingázom, ezért Miskolcon a Grabovsky lett a munkaállomásom, Budapesten pedig home office-ban dolgozom továbbra is.

Mely szolgáltatásainkat használod, és mik a tapasztalataid?

Mikor először jártam a Grabovsky-ban egyből lenyűgözött és eldöntöttem, hogy mindenképp szeretnék itt rendezvényeket tartani online marketing témában. Még aznap meg is beszéltem a vezetőséggel, hogy 2018-ban szívesen tartanék képzéseket, aminek első felvonása februárban kezdődik. A vezetőség nagyon pozitívan és rugalmasan állt az ötlethez, amit itt is szeretnék megköszönni.

Emellett egy munkaállomást használok, mikor Miskolcon dolgozom. A staff nagyon kedves és segítőkész, valamint a helyszín csendes és inspiráló, könnyen tudok dolgozni itt.

Előtte jártál már ilyen irodában?

Még nem jártam ezelőtt közösségi irodában, valahogy sose gondoltam rá, mint opció. Ezzel szemben nagyon sok pozitív hatását érzem a munkám során, úgyhogy mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki milyen egy napot közösségi irodában tölteni.

Miért Coworking irodát választottad, saját iroda helyett?

Mivel sokat ingázom Miskolc és Budapest között, ezért egy olyan hely kellett, ami nem jár kötöttségekkel. A coworking kifejezetten testhezálló számomra, mert csak akkor veszem igénybe, amikor szükségem van rá. A saját iroda bérlése óriási költségekkel járna és nem is tudnám kihasználni.

A hosszútávú terveidben szerepel a coworking?

Egyelőre mindenképp coworkingben gondolkozom. Nem jár kötelezettségekkel és akkor megyek, amikor szükségem van rá. Ha Miskolcon dolgozom, a jövőben is a Grabovsky munkaállomását fogom használni.

2018.01.30.

Ha vállalkozóként vagy szabadúszóként szeretnél egy inspiráló, fiatalos környezetben dolgozni, de nem szeretnél fenntartani egy teljes irodát, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatások menüpont alatt azonnal tudsz időpontot foglalni nálunk!