„Mit tegyen most egy vállalkozás, amelyik túl akarja élni a következő válságot?”

A gazdasági válságok bírnak néhány jellegzetes, látványos kísérő elemmel: komor jóslatokba bocsátkozó elemzőkkel, drámai bejelentésekkel, tőzsdei mélyrepüléssel, aggodalmas képet vágó politikusokkal, a negyedéves adatokat árgus szemmel figyelő és értelmező szakértőkkel. Az elemzők és vezetők hónapról hónapra a visszaesésre készítik a nyilvánosságot, ami azonban csak nem akar egyelőre eljönni.

Elolvasom

#FreeGen – Egy előadássorozat a MOST generációjának!

Egy előadássorozat a MOST generációjának. Miről szól a #FreeGen? A MOST generációjának fontos, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret és még fontosabb, hogy jól érezze magát benne. Továbbá fontos számára a motiváció, hogy tudjon inspirálódni, fejlődni, fejlődni, fejlődni, mindeközben pedig pénzt keresni. Mi ebben szeretnénk, hogy segítségetekre legyen a #FreeGen.

Elolvasom

Coworking Neked! Jogászból lett „szellemi edző”

Rita már túl van egy sikeres képzés sorozaton nálunk, nemsokára indul a következő és augusztusban két rendezvényt is csinál. Megkérdeztük miért választotta a coaching-ot, mit is takar manapság coachnak lenni és mik a tapasztalatai eddig Miskolcon!

Elolvasom

Coworking Neked: Londonból Miskolcra!

Az egyik legrendszeresebb asztalbérlőnkkel beszélgettünk röviden, hogy érzi magát Miskolcon azon belül a GRABOVSKY-ban. Misi egyéni vállalkozóként, nem rég tért haza a szigetországból és már harmadik hónapját kezdi nálunk és azóta 9-6 óráig szigorúan az irodába tölti a mindennapjait. Rendezvény alatt is, ha teheti beköltözik valamelyik tárgyalóba, hiszen a családja után neki a munka áll a legfontosabb helyen.

Elolvasom

Coworking multiknak? Működhet?

Korábbi bejegyzéseinkben arról beszéltünk, hogy ha az ember egyéni vállalkozóként vagy freelancerként tevékenykedik, nincs kötött munka ideje és nem kell bejárni a munkahelyére. A legoptimálisabb számos okból a coworking, nem pedig a home office és a kávézó vagy akár saját méregdrága iroda.

Elolvasom